fbpx

ЦЕНИ

  • Почистване на лице с козметиката на Thalgo - 30лв
I BEAUTY SKIN PURITY REVIVER
  • 30мин. - 40лв
I BEAUTY HYDRATION CORRECTOR
  • 45мин. - 45лв
I BEAUTY YOUTH ACTIVATOR
  • 45 мин. - 50лв
Ултразвуково почистване за всеки тип кожа
  • 15 мин. - 15лв.
Триполярен радиочестотен лифтинг
  • 15 мин. - 20 лева
Image
Image
Image
THALGO е безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50г. опит в грижата за кожата, който изследва богатствата на Океана, за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

Тясното сътрудничество с дерматолози и университетски професори позволява на изследователския екип на THALGO да създава истински качествени и фини продукти с ексклузивни и ефикасни активни съставки.

Изследователският център на Thalgo е посветен на грижата за красотата на кожата и черпи вдъхновение от разнообразието от морски видове, които оцеляват в екстремни условия. От тези морски видове се извличат активни молекули с изключителни възстановяващи свойства. Високоефективните формули укрепват и реструктурират кожата и подчертават естествената й красота.
Експертен съвет, точна диагноза на кожата, специфични масажни техники, невероятни консистенции и завладяващи аромати… Оставете се в опитните ръце на нашите Thalgo козметици, които ще Ви осигурят ненадминато изживяване по време на козметичната терапия с обещание за видими и трайни резултати още след първата процедура.

Високо ценени от специалистите и предпочитани от хиляди жени, козметичните продукти на Thalgo разкриват истинската красота на Вашата кожа.

Водени от любовта към морето, Thalgo са изцяло посветени на опазване на биоразнообразието и околната среда.

THALGO ТЕРАПИИ

I BEAUTY SKIN PURITY REVIVER

Дълбоко почистване на всеки тип кожа. Включва ултразвуково почистване на кожата със специфичен пилинг разтвор, последван от приложението на себорегулиращ гел в съчетания с патентованите функции на апарата iBeauty за вкарване на активните съставки в дълбочина и постигане на максимални резултати.

I BEAUTY HYDRATION CORRECTOR

Интензивна хидратираща грижа. Осигурява дълбока овлажняваща грижа за всеки тип кожа. Включва ултразвуково почистване на кожата, последвано от дренаж, инфузия на хидратиращи съставки и стимулация за свежа и блестяща кожа.

I BEAUTY YOUTH ACTIVATOR

Интензивна регенерираща грижа за всеки тип кожа. Изглажда бръчките, стяга и лифтира кожата. Терапията започва с ултразвуково почистване на кожата, последвано от триполярен радиочестотен лифтинг.

Ултразвуково почистване за всеки тип кожа

Може да се съчетае с мануална козметична терапия по желание на клиента /масаж, маски и др./ Съкратена програма на дълбоко почистваща терапия.

Триполярен радиочестотен лифтинг

За регенерация, стягане и лифтиране на кожата. Може да се съчетае с мануална козметична терапия по желание на клиента /масаж, маски и др./ Съкратена програма на регенерираща терапия.
Image
Image

Social Icons

© 2019 FashionFace.bg, Всички права запазени