fbpx

Service List

LPG

Image

LPG липомасаж

В основата на този революционен метод е манипулирането на кожата чрез система от контролирано задвижвани ролки и дълбок вакуум с цел активиране на венозната и лимфна циркулацията, обмена на хранителни вещества, освобождаване на организма от токсини. В резултат на задвижване на естествения процес на изгаряне на излишни мазнини и притокът на кислород, кожната и съединителната тъкан се преструктурират и пасивно се тренира мускулатурата. Тялото се тонизира, контурира и стяга, видимо се намаляват обиколките, възстановява се еластичността и тонуса на кожата.
Важни показания за LPG са и възстановяването на тялото след бременност, както и нарушенията във венозния и лимфен дренаж. Болката в подбедриците, чувството за оточни и уморени крака. LPG – методът се използва и за третиране на локализирани мастни натрупвания не само при жени, но и при мъже, особено в областта на корема, което води до отлични и бързи терапевтични резултати.
Целулитът, който засяга 90% от жените, е резултат от съхранение на излишна мазнина в мастните клетки и на задържането на вода в организма/ около тях. В същото време, кръвообращението е блокирано и токсините се натрупват. Когато мастните клетки нарастват, деформират повърхността на кожата. Така се появява целулит и предизвиква ефекта „портокалова кожа“. Областите с целулит остават незасегнати от най – строгите диети и физически упражнения.
Достатъчни за постигане на оптимални резултати са 10 – 20 процедури с честота 2 – 3 пъти седмично. За поддържане на достигнатия желан резултат и профилактика на целулита се препоръчват 1 – 4 процедури месечно, здравословно хранене, промяна в начина на живот.
гр. Пловдив, ж.к. Христо Смирненски, ул. „Орфей“ 24
Телефон: 089 44 88 710
Image
Image

Social Icons

© 2019 FashionFace.bg, Всички права запазени