fbpx

GUINOT

ЦЕНИ

  • Почистване на лице с козметиката на Guinot - 30лв
  • Hydra Peeling - терапия за обновяване на кожата - 65 лв
HYDRADERMIE „Двойна йонизация“
  • HYDRADERMIE „Двойна йонизация“ – класик 60мин. 55лв
  • HYDRADERMIE „Двойна йонизация“ – класик със серум 60мин. 70лв
  • HYDRADERMIE „ДВОЙНА ЙОНИЗАЦИЯ” AGE LOGIC – комплексна регенерираща грижа, 60мин. 72лв
HYDRADERMIE LIFT
  • HYDRADERMIE LIFT, лифтинг терапия, 60мин. 75лв
  • HYDRADERMIE LIFT ЕКСПРЕС, лифтинг терапия, 30мин. 50лв
  • HYDRADERMIE LIFT AGE LOGIC, лифтинг и регенерираща терапия, 60мин. 76лв
EYE LOGIC
  • 40 мин. - 40лв
HYDRADERMIE DELUX
  • 90 мин. - 130 лева
Image
GUINOT е първата козметична марка, създала козметични продукти с 56 биологичноактивни вещества, жизненоважни за клетките.

Качеството на работа в научно – изследователската лаборатория на Guinot проучва всички Guinot терапии и продукти с невероятна прецизност и в съответствие с фармацевтичните стандарти.
В продължение на 40 години мисията на Guinot е да прави жените красиви чрез иновативните и ексклузивни козметични терапии. Guinot считат козметичния салон като единственото място, където се прилагат професионалните методи на марката от висококвалифицирани козметици.

Козметичните продукти се създават с особена грижа и затова те трябва да бъдат внимателно препоръчвани. Един козметичен продукт е ефективен само тогава, когато отговаря на Вашите индивидуални нужди. Ето защо Вашият Guinot – експерт обръща специално внимание на специфичните изисквания на Вашата кожа и започва всяка терапия със задълбочена индивидуална консултация.

Можете да се доверите на Guinot, за да получите висококачествена и уникална грижа за кожата, която се базира на дългогодишния опит на Guinot – козметиците. Доверието на многобройните клиенти в цял свят и опитът на Guinot – козметиците е част от уникалното ноу – хау на марката.

GUINOT ТЕРАПИИ

Hydra Peeling на Guinot

Hydra Peeling на Guinot - иновативна комбинация между фитинова киселина и биолактон с видим ефект още след първата пилинг процедура.
Ексфолира, възстановява, овлажнява и подновява кожата, като я оставя напълно енергизирана.
45-минутната терапия е в 3 стъпки -
-Пилинг – нанася се на почистена кожа. Ексфолира кожата в дълбочина и се насочва към пигментацията с фитинова киселина под формата на активиращ гел, който разгражда мъртвите клетки, което улеснява тяхното елиминиране.
-Масаж Hydra Neuve - стимулира клетъчната активност и възстановява PH баланса в кожата
- Маска Hydra Beaute - антиоксидантна маска, която успокоява, подхранва кожата и укрепва защитните ѝ функции , като същевременно стимулира синтеза на колаген.
Ефектът е видим веднага след първата процедура - повърхностните мъртви клетки са отстранени и кожата е гладка и сияйна. За максимален ефект се препоръчват три процедури, които се провеждат веднъж седмично, а след това може да се премине към поддържаща терапия.

HYDRADERMIE „Двойна йонизация“

Hydradermie е ексклузивната козметична терапия на Guinot, която възвръща младостта и блясъка на кожата още след първата процедура. Уникална патентована иновация спомага за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки, което е ключът към изключителната ефикасност на терапията. HYDRADERMIE „Двойна йонизация“ се предлага в няколко разновидности според типа кожа и желаните резултати.

HYDRADERMIE LIFT

Лифтинг терапия с видими резултати още след първата процедура. Hydradermie Lift е лифтинг терапия, която тонизира и стяга кожата в дълбочина посредством стимулиране на мускулите. Клетъчната активност е възстановена, а чертите на лицето са „лифтирани“ до неузнаваемост.

AGE SUMMUM

Комплексна регенерираща терапия за видимо подмладяване на кожата. Изглажда бръчките, лифтира чертите, придава невероятен блясък.

EYE LOGIC

Цялостна козметична грижа за околоочен контур – изглажда бръчките, лифтира околоочния контур, премахва тъмните кръгове и подпухналост.

HYDRADERMIE DELUX

Hydradermie Deluxe е комбинация на най-доброто от Hydradermie - двойна йонизация и лифтинг. По този начин с едно посещение получавате две допълващи се процедури на оптимална цена
Image
Image
гр. Пловдив, ж.к. Христо Смирненски, ул. „Орфей“ 24
Телефон: 089 44 88 710
Image
Image

Social Icons

© 2019 FashionFace.bg, Всички права запазени