fbpx

Солариум

Солариум

Image
Хубавият тен е на мода и означава не само по-добра визия, но и по-добро самочувствие. Шоколадовата кожа се предпочита от редица жени и мъже – от една страна така тялото изглежда по-стегнато и привлекателно, а от друга – значително по-слабо.
Слънцето и солариума имат обща характеристика – ултравиолетовата радиация, която е причината за образуването на тен. Основната разлика и полза на солариума пред слънцето е строго контролираната дължина на вълната, излъчвана от лампите, което прави тази процедура, безопасна и полезна за организма, при условие, че се спазва препоръчителното време на процедурите и честота им. Повечето хора посещават солариум, за да добият тен. Но трябва да имаме предвид, че ултравиолетовите лъчи влияят не само на кожата, но също така и на човешки органи и системи, осигурявайки им както положителни, така и отрицателни ефекти.

Употребата на солариума има редица положителни ефекти върху здравето на човека. Повишава се нивото на слънцезащита на кожата, поради което последващо излагане на естествените слънчеви лъчи не е така опасно. Увеличава се нивото на витамин Д, който осигурява здрава костна система. Солариумът оказва благоприятно въздействие при остеопороза. Хора страдащи от болки в мускулите и ревматизъм, изпитват облекчение след курс соларни процедури. Доказано е, че солариумите влияят благоприятно върху метаболизма, кръвното налягане и нивото на холестерола. Хората, ползвали солариум, са по–енергични, с по-добро настроение и самочувствие, а това е отличен начин за борба със стреса, апатията и умората.

Почерняването със солариум не е без рискове. Безотговорната и прекалена употреба на солариум, както и безотговорното излагане на слънце, увеличават възможното отрицателно въздействие. Степента на увреждането е изцяло свързана с интензитета и времетраенето на процедурите, но е повлияна също и от индивидуалната чувствителност.

Fashion Face разполага с голямо разнообразие от специализирана козметика за солариум, за всеки тип кожа.Тя е задължителен елемент, ако желаете да подхраните кожата си и да постигнете по-бърз ефект от процедурата в солариум. Предлагаме следните марки соларна козметика: MangaSun, Soleo, SunCos, Tan Tube и Aloha.

Ние разполагаме с последно поколение професионални солариуми: хоризонтален на водещата световна марка MegaSun 5600 Ultra Power и вертикален ActiveSun NEW VISION.

Цена 69 ст. на минута

Image
Image
Image
гр. Пловдив, ж.к. Христо Смирненски, ул. „Орфей“ 24
Телефон: 089 44 88 710
Image
Image

Social Icons

© 2019 FashionFace.bg, Всички права запазени