fbpx

ЦЕНИ

  • Почистване на лице с козметиката на Guinot - 30лв
  • Hydra Peeling - терапия за обновяване на кожата - 75 лв
HYDRADERMIE „Двойна йонизация“
  • HYDRADERMIE „Двойна йонизация“ – класик 60мин. 65лв
  • HYDRADERMIE „Двойна йонизация“ – класик със серум 60мин. 80лв
  • HYDRADERMIE „ДВОЙНА ЙОНИЗАЦИЯ” AGE LOGIC – комплексна регенерираща грижа, 60мин. 85лв
HYDRADERMIE LIFT
  • HYDRADERMIE LIFT, лифтинг терапия, 60мин. 90лв
  • HYDRADERMIE LIFT ЕКСПРЕС, лифтинг терапия, 30мин. 60лв
  • HYDRADERMIE LIFT AGE LOGIC, лифтинг и регенерираща терапия, 60мин. 90лв
EYE LOGIC
  • 40 мин. - 50лв
HYDRADERMIE DELUX
  • 90 мин. - 130 лева
Image
GUINOT е първата козметична марка, създала козметични продукти с 56 биологичноактивни вещества, жизненоважни за клетките.

Качеството на работа в научно – изследователската лаборатория на Guinot проучва всички Guinot терапии и продукти с невероятна прецизност и в съответствие с фармацевтичните стандарти.
В продължение на 40 години мисията на Guinot е да прави жените красиви чрез иновативните и ексклузивни козметични терапии. Guinot считат козметичния салон като единственото място, където се прилагат професионалните методи на марката от висококвалифицирани козметици.

Козметичните продукти се създават с особена грижа и затова те трябва да бъдат внимателно препоръчвани. Един козметичен продукт е ефективен само тогава, когато отговаря на Вашите индивидуални нужди. Ето защо Вашият Guinot – експерт обръща специално внимание на специфичните изисквания на Вашата кожа и започва всяка терапия със задълбочена индивидуална консултация.

Можете да се доверите на Guinot, за да получите висококачествена и уникална грижа за кожата, която се базира на дългогодишния опит на Guinot – козметиците. Доверието на многобройните клиенти в цял свят и опитът на Guinot – козметиците е част от уникалното ноу – хау на марката.

GUINOT ТЕРАПИИ

Hydra Peeling на Guinot

Hydra Peeling на Guinot - иновативна комбинация между фитинова киселина и биолактон с видим ефект още след първата пилинг процедура.
Ексфолира, възстановява, овлажнява и подновява кожата, като я оставя напълно енергизирана.
45-минутната терапия е в 3 стъпки -
-Пилинг – нанася се на почистена кожа. Ексфолира кожата в дълбочина и се насочва към пигментацията с фитинова киселина под формата на активиращ гел, който разгражда мъртвите клетки, което улеснява тяхното елиминиране.
-Масаж Hydra Neuve - стимулира клетъчната активност и възстановява PH баланса в кожата
- Маска Hydra Beaute - антиоксидантна маска, която успокоява, подхранва кожата и укрепва защитните ѝ функции , като същевременно стимулира синтеза на колаген.
Ефектът е видим веднага след първата процедура - повърхностните мъртви клетки са отстранени и кожата е гладка и сияйна. За максимален ефект се препоръчват три процедури, които се провеждат веднъж седмично, а след това може да се премине към поддържаща терапия.

HYDRADERMIE „Двойна йонизация“

Hydradermie е ексклузивната козметична терапия на Guinot, която възвръща младостта и блясъка на кожата още след първата процедура. Уникална патентована иновация спомага за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки, което е ключът към изключителната ефикасност на терапията. HYDRADERMIE „Двойна йонизация“ се предлага в няколко разновидности според типа кожа и желаните резултати.

HYDRADERMIE LIFT

Лифтинг терапия с видими резултати още след първата процедура. Hydradermie Lift е лифтинг терапия, която тонизира и стяга кожата в дълбочина посредством стимулиране на мускулите. Клетъчната активност е възстановена, а чертите на лицето са „лифтирани“ до неузнаваемост.

EYE LOGIC

Цялостна козметична грижа за околоочен контур – изглажда бръчките, лифтира околоочния контур, премахва тъмните кръгове и подпухналост.

HYDRADERMIE DELUX

Hydradermie Deluxe е комбинация на най-доброто от Hydradermie - двойна йонизация и лифтинг. По този начин с едно посещение получавате две допълващи се процедури на оптимална цена
Image
Image
гр. Пловдив, ж.к. Христо Смирненски, ул. „Орфей“ 24
Телефон: 089 44 88 710
Image
Image

Social Icons

© 2019 FashionFace.bg, Всички права запазени