THALGO

Thalgo

Thalgo-4_Hydrationrange
IMG_2849

THALGO е безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50г. опит в грижата за кожата, който изследва богатствата на Океана, за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

Тясното сътрудничество с дерматолози и университетски професори позволява на изследователския екип на THALGO да създава истински качествени и фини продукти с ексклузивни и ефикасни активни съставки.
Изследователският център на Thalgo е посветен на грижата за красотата на кожата и черпи вдъхновение от разнообразието от морски видове, които оцеляват в екстремни условия. От тези морски видове се извличат активни молекули с изключителни възстановяващи свойства. Високоефективните формули укрепват и реструктурират кожата и подчертават естествената й красота.

Експертен съвет, точна диагноза на кожата, специфични масажни техники, невероятни консистенции и завладяващи аромати… Оставете се в опитните ръце на нашите Thalgo козметици, които ще Ви осигурят ненадминато изживяване по време на козметичната терапия с обещание за видими и трайни резултати още след първата процедура.

Високо ценени от специалистите и предпочитани от хиляди жени, козметичните продукти на Thalgo разкриват истинската красота на Вашата кожа.
Водени от любовта към морето, Thalgo са изцяло посветени на опазване на биоразнообразието и околната среда.

IMG_3093