IMG_3135

LPG липомасаж

Новите решения за грижа за красотата, които обещават бързи, чудодейни резултати без никакви усилия… но какво да кажем за техните реални ефекти върху вашия организъм? За щастие мъжете и жените днес са по-добре информирани и по-загрижени за здравето си. Те знаят, че истинската красота трябва да се поддържа с редовно използване на отговорни, здравословни и естествени решения…
И така, как да знаем какво да изберем? Трябва ли да приемам агресивни и необратими решения или трябва да защитим тялото си.

С LPG, НЯМА ЧУДЕСА, ПРОСТО ТЕХНИКА, КОЯТО РАБОТИ!

Революционен метод

В основата на този революционен метод е манипулирането на кожата чрез система от контролирано задвижвани ролки и дълбок вакуум с цел активиране на венозната и лимфна циркулацията, обмена на хранителни вещества, освобождаване на организма от токсини. В резултат на задвижване на естествения процес на изгаряне на излишни мазнини и притокът на кислород, кожната и съединителната тъкан се преструктурират и пасивно се тренира мускулатурата. Тялото се тонизира, контурира и стяга, видимо се намаляват обиколките, възстановява се еластичността и тонуса на кожата.
Важни показания за LPG са и възстановяването на тялото след бременност, както и нарушенията във венозния и лимфен дренаж. Болката в подбедриците, чувството за оточни и уморени крака. LPG – методът се използва и за третиране на локализирани мастни натрупвания не само при жени, но и при мъже, особено в областта на корема, което води до отлични и бързи терапевтични резултати.
Целулитът, който засяга 90% от жените, е резултат от съхранение на излишна мазнина в мастните клетки и на задържането на вода в организма/ около тях. В същото време, кръвообращението е блокирано и токсините се натрупват. Когато мастните клетки нарастват, деформират повърхността на кожата. Така се появява целулит и предизвиква ефекта „портокалова кожа“. Областите с целулит остават незасегнати от най – строгите диети и физически упражнения.
Достатъчни за постигане на оптимални резултати са 10 – 20 процедури с честота 2 – 3 пъти седмично. За поддържане на достигнатия желан резултат и профилактика на целулита се препоръчват 1 – 4 процедури месечно, здравословно хранене, промяна в начина на живот.