Лазерна епилация

Diolaze

Най-доброто решение за премахване на нежеланото окосмяване

Diolaze е напреднала технология за лазерна епилация, която безопасно и нежно премахва нежеланото окосмяване. Diolaze има една от най-големите площи за апликация, което прави процедурата удобна и бърза. Комбинацията от ефективност, комфорт за пациента и скорост прави Diolaze лидер в лазерната епилация.

Предимства на Diolaze

За разлика от традиционните методи (кола маска, бръснене и кремове за депилация) импулсът на Diolaze въздейства върху корена на косъма вместо предлаганите до момента временни решения. Традиционните методи изискват периодично прилагане, докато с Diolaze са необходими само няколко процедури.
Повечето пациенти веднага забелязват значително намаляване на окосмяването, а след няколко сесии резултатът е гладка кожа без окосмяване.

Diolaze2

Въпроси / Отговори

Боли ли?
Diolaze има вградена мощна охлаждаща повърхност, която е една от най-големите за всички устройства за епилация. Това прави лечението безболезнено и по-комфортно отколкото с други устройства.

Защо са необходими поредица от процедури?
Както при всички методи за лазерна епилация Diolaze изисква поредица от процедури, тъй като във всеки един момент отделните фоликули са в различни етапи на растеж.
Колко процедури са необходими?
С всяка изминала процедура окосмяването намалява и най-добри резултати се наблюдават след 4 до 6 сесии. Броят на сесиите се различава в зависимост от цвета и типа на окосмяването, областта на тялото и цвета на кожата.

IMG_3132

Как работи Diolaze

По време на лазерното лечение диодният лазерен лъч преминава през кожата (без да й влияе) към космените фоликули. Проникващата енергия изгаря корена на косъма, което от своя страна предотвратява бъдещия растеж на косъма.
Както при всички методи на лазерна епилация, Diolaze изисква поредица от процедури. Лазерната епилация работи най-добре, когато космените фоликули са в своя зрял етап.