Фризьорство

Фризьорство е изкуството да се подстригва и подрежда косата на човек в съответствие с модните тенденции и индивидуалните характеристики.

Fashion Face ще ви предложи перфектно обслужване с висококачествени продукти. Ние знаем как да Ви накараме да се почувствате специални и да изглеждате зашеметяващо.

При нас ще получите професионално подстригване, изсушаване, къдрене, разнообразие от кичури, боядисване и терапии за коса с продукти от гамата на „Schwarzkopf“, „Brelil“, „Christian of Roma“ и „Milk shake“.

Стилизирането и оформянето на прическата след подстригването със сешоар, дифузер, маша или преса, съобразяваме изцяло с вашето желание и стил. Нашите фризьори ще ви дадат индивидуални съвети за това, как сами да постигате добри резултати при грижата за косата си и ще ви препоръчат подходяща грижа за домашна употреба, както и най-добрите продукти за стайлинг.

Имаме специално отношение към грижата и поддръжката на вашата коса. И всичко това, докато пиете чаша ароматно кафе, преглеждате любимите си списания и разговаряте с добри приятели.

HairDresiing-IMG_2848