GUINOT

Guinot07-207Q

IMG_3127

IMG_2857
IMG_3140

GUINOT е първата козметична марка, създала козметични продукти с 56 биологичноактивни вещества, жизненоважни за клетките.
Качеството на работа в научно – изследователската лаборатория на Guinot проучва всички Guinot терапии и продукти с невероятна прецизност и в съответствие с фармацевтичните стандарти.

В продължение на 40 години мисията на Guinot е да прави жените красиви чрез иновативните и ексклузивни козметични терапии. Guinot считат козметичния салон като единственото място, където се прилагат професионалните методи на марката от висококвалифицирани козметици.

Козметичните продукти се създават с особена грижа и затова те трябва да бъдат внимателно препоръчвани. Един козметичен продукт е ефективен само тогава, когато отговаря на Вашите индивидуални нужди. Ето защо Вашият Guinot – експерт обръща специално внимание на специфичните изисквания на Вашата кожа и започва всяка терапия със задълбочена индивидуална консултация.

AgeLogicCellulaire

Можете да се доверите на Guinot, за да получите висококачествена и уникална грижа за кожата, която се базира на дългогодишния опит на Guinot – козметиците. Доверието на многобройните клиенти в цял свят и опитът на Guinot – козметиците е част от уникалното ноу – хау на марката.