Класически масаж

massage_2

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ – Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, оптимизира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите. След този масаж тялото се чувства свежо и тонизирано поради засилването на кръвообращението и изхвърлянето на токсините. Класическият масаж е чудесен метод за подобряване дейността на нервната система.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ
Релаксиращия масаж въздейства успокояващо, премахва насъбралото се напрежение и подпомага възстановителните сили на организма. Леките и плавни движения, характерни за релаксиращия масаж са истинска наслада за сетивата.

МАСАЖ С МЕД
Лечебната сила на меда е известна още от древността. Меденият масаж влияе силно тонизиращо и имуно-укрепващо. Той възстановява естествената способност на организма да се самопрочиства от отровите. Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм, като е особено ефективен при: артрози; белодробни заболявания; чернодробни болести; главоболие; безсъние; депресии; хроничната умора; бавно възстановяване след тежки заболявания и бременност и др.

МАСАЖ С ШОКОЛАД
Сбогом на стреса и добре дошли в света на хармонията, създадена от шоколада!
Шоколадът е богат на антиоксиданти и редица натурални активни съставки, които влияят благотворно на целия организъм. Какаовото масло омекотява и подхранва кожата и забавя процесите на стареене. Минералните соли и витамините тонизират, а кофеинът и танинът оказват липолитично и разграждащо мазнините действие. Доказано е, че какаото стимулира отделянето на ендорфините – естествените ‘хормони на щастието’, които от една страна предизвикват приятно усещане и комфорт, а от друга действат върху липолизата – основен механизъм за освобождаване от мазнини и токсини.
Потопете се в блаженство и добро настроение чрез този изключителен масаж!